Zoon Rai nekt vader Wiljan Vloet: FC Eindhoven klopt FC Den Bosch in beker

20 september 2016 om 23:59 • Aangepast 21 november 2020 om 07:32
FC Eindhoven heeft dinsdagavond ten koste van FC Den Bosch de tweede ronde van het toernooi om de KNVB Beker bereikt. Rai Vloet pijnigde in de allerlaatste minuut de ploeg van zijn vader Wiljan: 3-2.
Profielfoto van van Kalmthout Jesse
van Kalmthout Jesse

Mart Lieder zette de bezoekers uit Eindhoven al snel op voorsprong, maar dankzij een mooie volley van Arda Havar stond het halverwege de eerste helft weer 1-1. Toen Lieder tien minuten voor tijd profiteerde van een te zachte terugspeelbal leek FC Eindhoven de buit binnen te hebben, maar Mario Bilate scoorde even later uit een fraaie vrije trap.
Met 2-2 leek een verlenging aanstaande, maar Rai Vloet besliste anders. Met een enorme poeier in de kruising schakelde hij de ploeg van zijn vader Wiljan uit. [Tweet:https://twitter.com/FrankKoken/status/778319907087867904]