FC Oss-aanvaller Tom Boere baalt van misser tegen Feyenoord: 'Die bal moet er gewoon in'

23 september 2016 om 03:30
Tom Boere baalde na de nederlaag in de eerste ronde van de beker tegen Feyenoord (4-1) het meest van alle spelers van FC Oss. De aanvaller kreeg halverwege de tweede helft, bij een stand van 1-1, een enorme kans om te scoren. Van dichtbij schoot hij de bal over het doel. "Hier zal ik nog wel een paar keer van wakker worden vannacht'', zei Boere die de score in De Kuip in de derde minuut had geopend.
Profielfoto van Milicevic Martin
Milicevic Martin

Boere vond dat zijn ploeg, die vijftiende staat in de Jupiler League, het tactisch gezien goed deed tegen de koploper uit de eredivisie. "Het begin moesten we even wennen, maar daarna stonden we compact. Feyenoord werd vooral gevaarlijk uit corners en vrije trappen", zei hij na afloop.
ZondeUiteindelijk werd het 4-1 voor Feyenoord, maar het had ook anders kunnen aflopen. "Mijn kans in de tweede helft was een kantelpunt. Als ik die had gemaakt, was het echt lastig geworden voor Feyenoord. Zonde dat ik 'm mis'', zei een balende Boere.
FC Oss-trainer François Gesthuizen vond de 4-1 uitslag geflatteerd. "We hebben behoorlijk wat kansen gehad, maar we hebben het gewoon goed gedaan. We verliezen de wedstrijd wel, maar ik ben best trots op hetgeen wat gepresteerd hebben", aldus Gesthuizen.
Ontbreken fansDe selectie van FC Oss kreeg heel laat te horen dat er geen Osse fans bij de wedstrijd aanwezig zouden zijn. "Die steun mis je ook. Het was een fantastische wedstrijd geweest voor ons en dat gun je de fans ook", vond de Osse trainer.
Ook FC Oss-doelman Ronald Koeman miste de steun van de eigen aanhang. "Alleen maar sneu. We hadden supporters goed kunnen gebruiken", zei hij na afloop.