Flinke turbulentie op vlucht Eindhoven-Mallorca, toestel blijft aan de grond - Omroep Brabant

Flinke turbulentie op vlucht Eindhoven-Mallorca, toestel blijft aan de grond

23 september 2016 om 21:55 • Aangepast 21 november 2020 om 07:26
nl
Drie stewardessen moesten vrijdagmiddag medisch gecontroleerd worden, nadat het vliegtuig van Transavia waar ze in zaten tijdens de landing op Mallorca in zware turbulentie was terechtgekomen. De passagiers van het toestel, dat eerder die dag vanaf Eindhoven Airport vertrok, bleven ongedeerd, meldt een woordvoerder van Transavia. Zij hadden allemaal hun gordel om.
Profielfoto van Kamp Karin
Geschreven door
Kamp Karin

Het gaat om vlucht HV6512. Het toestel landde uiteindelijk veilig op de luchthaven van Mallorca. De stewardessen zijn medisch onderzocht. Transavia doet verder geen mededelingen over hun toestand.
Vliegtuig blijft aan de grondWel werd besloten om het vliegtuig door de slechte weersomstandigheden aan de grond te houden, terwijl het de bedoeling was diezelfde middag terug te keren naar Eindhoven. Pas zaterdag vliegt het toestel terug naar Eindhoven Airport, maar volgens Transavia kan een deel van de passagiers vrijdagavond al met andere vluchten mee.
Reizigers naar Eindhoven die op de luchthaven van Palma wachtten op hun terugvlucht, wisten lange tijd niet wat er aan de hand was.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.