Video

PSV'er Luciano Narsingh opgelucht dat hij weer scoort

25 september 2016 om 01:35
nl
Luciano Narsingh begon in de wedstrijd tegen Excelsior, waar hij een paar dagen daarvoor in de bekerwedstrijd tegen Roda JC mee eindigde. Met het maken van een doelpunt. En dat kon hij goed gebruiken. Want de aanvaller van PSV had daarvoor in de topwedstrijden tegen Atlético Madrid en Feyenoord ook tal van kansen. Maar toen ging het mis.
Profielfoto van Paul Post
Geschreven door
Paul Post

Na afloop van de met 1-3 gewonnen wedstrijd in Rotterdam erkende Narsingh dat hij het even moeilijk had gehad. "Ik ben blij met deze goals. Tegen Feyenoord kreeg ik ook kansen, maar die gingen er niet in. Dan voel je je niet lekker. Ik maakte me zorgen, maar de trainer hield er vertrouwen in dat ik weer zou gaan scoren."
Concurrentie is grootEn Narsingh heeft dat vertrouwen nodig om te kunnen blijven spelen. Want net als op andere posities is de concurrentie binnen de selectie van PSV ook voor hem groot.
"We houden elkaar scherp. We trainen honderd procent en we weten dat wanneer we verzaken er iemand anders klaar staat. Natuurlijk wil ik spelen, maar als een ander beter in vorm is moet hij spelen."
Contract verlengen?En dan het verlengen van zijn contract. Dat loopt aan het einde van het seizoen af en dan zou Narsingh zonder transfersom PSV kunnen verlaten. PSV wil dat niet, Narsingh ook niet. Maar wanneer gaat hij zijn contract dan verlengen?
"Daar houdt mijn zaakwaarnemer zich mee bezig. Hij zegt dat ik me moet focussen op het voetbal. Ik heb aan Marcel Brands aangegeven dat ik gelukkig bij PSV ben. PSV is altijd goed voor me geweest. Ook in mindere perioden. Dus ik sta er zeker open voor."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.