Willem II zoekt ook in Nijmegen nog naar de gewenste vorm - Omroep Brabant

Willem II zoekt ook in Nijmegen nog naar de gewenste vorm

25 september 2016 om 15:57
nl
NEC en Willem II konden zondag in een onderling duel niet camoufleren dat ze nog niet in de gewenste vorm steken. Beide ploegen kwamen niet tot scoren in de Goffert (0-0). In de slotfase verzuimden Jordy Croux en Bruno Andrade om Willem II na een snelle counter aan een geflatteerde zege te helpen.
Profielfoto van Verschuren Corné
Geschreven door
Verschuren Corné

Zowel Willem II als NEC heeft na het gelijkspel zes punten uit zeven duels. Willem II is het seizoen ook wel eens beter gestart. De formatie bleef voor de zesde keer zonder zege.
Alleen de uitwedstrijd in de competitie bij Ajax werd verrassend genoeg wel gewonnen (1-2). Willem II kon afgelopen woensdag echter niet voorkomen dat de recordkampioen uit Amsterdam in het bekertoernooi revanche nam (5-0).
PaalNEC was in de wedstrijd tegen de Tilburgers de betere ploeg in het eigen stadion. Dario Dumiç was tot twee keer toe ook dichtbij de openingstreffer. De verdediger schoot over toen hij de bal bij toeval voor de voeten kreeg. Even later had hij pech dat de paal een doelpunt van hem in de weg stond.
NEC dacht ook een strafschop te verdienen. Verdediger Pelé van Anholt kreeg de bal ook duidelijk tegen een arm. Maar scheidsrechter Serdar Gözübüyük floot niet voor een penalty en liet verder spelen.
Na rust had Taiwo Awoniyi de Nijmegenaren aan een begeerde treffer moeten helpen. Jordy Croux en Bruno Andrade verzuimden WIllem II na een snelle counter aan een - geflatteerde - zege te helpen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.