Ongeluk met acht auto's op A2 bij Eindhoven: één gewonde

25 september 2016 om 22:46 • Aangepast 21 november 2020 om 07:25
nl
Bij het ongeluk zondagavond op de A2 bij Eindhoven waren volgens de politie in totaal acht auto's betrokken. Een auto sloeg over de kop. Volgens de politie viel er bij het ongeluk één gewonde. Dit slachtoffer liep verwondingen op aan zijn arm.
Profielfoto van Elzendoorn Bart
Geschreven door
Elzendoorn Bart

Vier ambulances kwamen rond acht uur zondagavond ter plekke om hulp te verlenen. Ook de brandweer en politie waren aanwezig. De opgeroepen traumahelikopter hoefde niet te landen.
Het ongeluk is volgens een woordvoerder van de politie waarschijnlijk gebeurd toen een auto van rijstrook wisselde. Hierbij werd een andere auto geraakt. Een van de auto's sloeg over de kop en werd vervolgens weer door andere voertuigen geraakt.
Snelweg dichtAcht wagens waren uiteindelijk direct en indirect betrokken bij het ongeluk. Zo botsten twee auto's op elkaar nadat een van de bestuurders uit moest wijken voor de wagen die op zijn kop was beland.
De A2 was ter hoogte van knooppunt Batadorp in de richting van Eindhoven-Noord en Den Bosch enkele uren dicht. Verkeer richting Den Bosch moest omrijden via de A58 en de N65.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.