Driemaal is scheepsrecht: pakt Art Rooijakkers dit jaar wel de Zilveren Televizier-Ster?

26 september 2016 om 22:08 • Aangepast 21 november 2020 om 07:22
nl
Presentator Art Rooijakkers uit Geldrop is genomineerd voor de Zilveren Televizier-Ster. Hij hoorde van zijn nominatie toen hij maandagavond te gast was bij RTL Boulevard. Ook actrices Monic Hendrickx (Penoza IV) uit Deurne en Isa Hoes (Celblok H) uit Den Bosch zijn genomineerd voor de Zilveren Televizier-Ster.
Profielfoto van van der Meer Christel
Geschreven door
van der Meer Christel

"Wat tof!!", reageert Art op Twitter. "Thanx aan iedereen die gestemd heeft!!!" Het is voor de derde keer dat hij genomineerd is.

Wachten op privacy instellingen...

Rooijakkers is presentator (geweest) van veel verschillende televisieprogramma's, maar het bekendst is hij toch wel van het programma Wie is de Mol?. Op 13 oktober hoort hij of hij ook echt dé beste presentator is. De concurrentie is zwaar: hij neemt het namelijk op tegen Humberto Tan (RTL Late Night) en Johnny de Mol (meerdere RTL-programma's).
Brabantse actrices hebben kans op prijsMonic Hendrickx en Isa Hoes nemen het tegen elkaar op in de categorie Zilveren Televizier-Ster Actrice. Daarnaast maakt Hendrickx ook nog kans om de Gouden Televizier-Ring prijs te pakken met Penoza IV. Die serie was in 2014 ook al eens genomineerd, maar verloor toen van Flikken Maastricht.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.