'Rapper Boef ontvoerde en doodde mijn kat'

27 september 2016 om 10:11
nl
Een vrouw uit Beverwijk heeft aangifte gedaan tegen rapper Boef. Dat meldt De Telegraaf dinsdag. Volgens de 37-jarige Lee Anne Maree heeft Boef, die in het echt Soufiane Boussaadia heet, haar kat ontvoerd en haar onder druk gezet om haar huis open te stellen voor een wietplantage.
Profielfoto van Frances Vermeeren
Geschreven door
Frances Vermeeren

De vrouw zegt tegen de krant dat de Tilburgse Boef en een vriend een wietkwekerij in haar slaapkamer beheerden. Lee Anne Maree zou door medicijnen emotioneel vlak zijn geweest en aangemoedigd door de belofte van geld akkoord zijn gegaan met het plan voor een wietplantage. De politie bevestigd de aangifte aan Omroep Brabant na de berichtgeving in De Telegraaf.
ZIE OOK: Rapper Boef mag Tilburgse politie niet meer filmen
GijsNa twee oogsten kregen de drie ruzie en werd volgens de vrouw haar kat door de mannen ontvoerd. De kat, genaamd Gijs, werd zwaargewond teruggevonden langs de snelweg en overleed kort daarna.
Boef ontkentBoef zelf ontkent in de krant het verhaal van Lee Anne Maree. "Ik weet niet waar dit over gaat of wie je bedoelt", zegt hij. "Ik ga niet in op negativiteit. Als mensen mij beschuldigen van dingen moet je naar de politie gaan en het hun laten oplossen."
Rapper Boef kwam eerder in opspraak door vlogs, waarin hij Tilburgse politiemannen beledigde.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.