'Man urenlang mishandeld in loods door hennepbende: kaalgeschoren, geschopt en geslagen'

27 september 2016 om 10:46
nl
Een 31-jarige man uit Wernhout is onlangs urenlang wreed mishandeld in een loods in Breda. Dat meldt BN DeStem. De man werd volgens de krant geschopt, geslagen, kaalgeschoren en met de dood bedreigd. De daders, leden van een hennepbende, zijn later in een val van de politie getrapt.
Profielfoto van Vorstermans Ron
Geschreven door
Vorstermans Ron

De man werd volgens de krant urenlang vastgehouden in een loods aan de Rudonk. Hij kreeg daar een pistool op zijn hoofd gedrukt en zou er zijn kaalgeschoren, geschopt en geslagen. Op een gegeven moment kreeg de 31-jarige man zelfs de opdracht een vinger af te knippen met een tang, iets wat uiteindelijk niet hoefde.
Wraak van bendeledenDe man is een bewoner van het Parc Patersven in Wernhout. Volgens de krant gaat het om een wraakactie na de ontdekking van een hennepkwekerij van de bende in de woning van het slachtoffer en zijn gezin. De man werd gedwongen om de wiet te kweken, zodat hij op die manier een geldboete van duizenden euro’s kon afbetalen.
Die boete was hem opgelegd nadat er eerder al een kwekerij van de bende in een woning van het slachtoffer ontdekt werd. Voordat de man werd vrijgelaten uit de loods, beloofde hij de bende iedere week honderden euro’s af te betalen. De man deed daarentegen aangifte.
In de val geloktOp woensdagavond 14 september zette de politie een val bij de McDonald’s in Etten-Leur tijdens de betaling van de eerste termijn door de 31-jarige man. Diezelfde avond werden er zes mannen en een vrouw aangehouden. Ook in de loods aan de Rudonk kwam een arrestatieteam in actie. Twee auto’s werden volgens de krant honderden meters verderop klemgereden.
De verdachten zitten nog steeds vast nadat hun hechtenis vorige week is verlengd.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.