Festivalgangers die dramatisch ongeluk overleefden 'vieren het leven'

27 september 2016 om 18:10
Het leven moest groots gevierd worden en dat hebben negen jongeren uit Babyloniënbroek dan ook gedaan. Uit dankbaarheid dat ze in juni een ongeluk overleefden toen ze op de terugweg waren van het festival 'We Are Electric' in Eersel. Vorige week organiseerden de festivalgangers het tentfeest Broeck Rock. De opbrengst gaat naar een goed doel.
Profielfoto van te Veele Robert
Geschreven door
te Veele Robert

Op zondag 19 juni begon de Land Rover met daarin de jongeren te slingeren om vervolgens meerdere malen over de kop te slaan op de A67 bij Eindhoven. Meerdere inzittenden raakten gewond waarvan één ernstig.
Zie ook: Festivalgangers zoeken mensen die hielpen na zwaar ongeval A67: 'Ze verdienen minimaal een bedankje'
'Door het oog van de naald'Inmiddels gaat het met iedereen stukken beter. "Na het ongeluk hebben we vrij snel besloten dat er een feest moest komen om het leven te vieren. We beseften maar al te goed dat we door het oog van de naald zijn gekropen", zegt Claran Mouthaan. Ze reed in een auto achter haar vrienden toen het ongeluk gebeurde.
De volledige opbrengst van het feest wordt op 8 oktober overhandigd aan de Stichting Ambulance Wens. Om hoeveel geld het gaat, wil Claran nog even geheim houden.

Wachten op privacy instellingen...