Stef Clement fit genoeg voor Ronde van Lombardije - Omroep Brabant

Stef Clement fit genoeg voor Ronde van Lombardije

27 september 2016 om 19:05
nl
Stef Clement doet zaterdag mee aan de Ronde van Lombardije. De wielrenner uit Made van IAM Cycling rijdt zijn eerste wedstrijd, nadat hij zich twee weken terug had afgemeld voor de Europese kampioenschappen.
Profielfoto van Elzendoorn Bart
Geschreven door
Elzendoorn Bart

Clement was toen niet fit genoeg. In de Ronde van Lombardije wordt hij geflankeerd door de Zwitsers Mathias Frank, Jonathan Fumeaux, Marcel Wyss en Oliver Zaugg, de Oostenrijker Stefan Denifl, de Colombiaan Jarlinson Pantano en de Amerikaan Larry Warbasse.
[tweet:https://twitter.com/IAM_Cycling/status/780777331866628096]
KopmannenRobert Gesink en Wilco Kelderman zijn zaterdag de kopmannen van Team LottoNL-Jumbo. Ook Bert-Jan Lindeman, Bram Tankink, Koen Bouwman, Enrico Battaglin, Paul Martens en Alexey Vermeulen verschijnen aan de start voor de Nederlandse wielerploeg in de Italiaanse herfstklassieker.
"Met Gesink en Kelderman hebben we twee mannen die in de finale een rol kunnen spelen. Met Martens, Lindeman en Tankink een aantal ervaren mannen", aldus ploegleider Addy Engels. "Robert Gesink heeft in het verleden laten zien dat hij mee kan doen in de finale. Hij is goed uit de Vuelta gekomen en is weer fris genoeg om opnieuw van voren mee te doen."
In vormVolgens Engels mag er ook wat verwacht worden van Kelderman. "Wilco liet in de Eneco Tour zien dat hij in vorm is. Kelderman heeft het voordeel dat hij afgelopen week nog diep is gegaan. Met voldoende rust kan dat ervoor zorgen dat hij zaterdag in een goede vorm aan de start staat."

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.