Selena en Danny uit Nuenen doen mee aan Net5-programma House Rules

28 september 2016 om 13:42
nl
De Nuenense Selena van der Hamsvoort (30) en haar vriend Danny Tummers (33) doen mee met het Net5-programma House Rules dat woensdag 5 oktober om 20.30 uur start. In het programma verbouwen stellen elkaars huis. De winnaar krijgt twee jaar lang een hypotheekvrij leven.
Profielfoto van Müller Renée
Geschreven door
Müller Renée

Selena verbouwde samen met haar vriend en de andere stellen vier huizen. "Per woning krijg je zes huisregels. Zo kun je bijvoorbeeld zeggen dat je een designtoilet wilt of landelijke keuken. Of dat je niet van felle tinten houdt."
De twee zijn nu drie jaar samen en hebben samen een zoontje van twee. Danny is ingenieur en Selena heeft haar eigen kapsalon.
Veel gelachenBij Selena en Danny werden de wc, keuken, slaapkamer, hal en trap gedaan door de andere stellen. Of het beviel kan ze nog niet zeggen. "Ik vond het erg leuk om samen met mijn vriend te doen, we hebben veel meegemaakt en gelachen. Het was een leuke tijd." Al was het wel intensief. "Van elke twaalf dagen was je er vijf met het programma bezig."
De aflevering waarin Selena en Danny’s huis wordt verbouwd wordt 25 oktober uitgezonden. Naast Selena en Danny doen ook Joyce en Bas uit Etten-Leur mee met de show.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.