Breda moet dancehoofdstad van de wereld worden en dj Tiësto gaat helpen

28 september 2016 om 14:19
nl
Dj Tiësto, de wereldberoemde dj uit Breda, leent zijn naam aan het Bredase House of DJ's, een multifunctioneel concept waarmee Breda hoopt uit te groeien tot dancehoofdstad van de wereld.
Profielfoto van Aanen Floyd
Geschreven door
Aanen Floyd

Tiësto stelt zijn muziek, video's en gezicht ter beschikking aan de initiatiefnemers. 'We zochten al een tijdje naar een grote naam en nu hebben wij die binnen!", zegt Arnold van der Leden van House of Dj's.
House of DanceHet House of DJ's, waar nog geen locatie voor is, moet gaan bestaan uit een Experience Centre, een DJ Centre, een online community en het House of DJ's Café. "Wij denken groot dus De Koepel zou zo maar kunnen", grapt Arnold.
"De Koepel is een beetje overdreven maar het hoort wel bij ons initiatief Het is zo nieuw dat we alles nog moeten uitvogelen."
MuseumHet Experience Centre staat voor een interactief museum waar ervaren kan worden hoe toonaangevend en dominant de Nederlandse dance is.
Het DJ Centre staat voor een locatie waar werkplekken en studio's moeten verrijzen en waar een internationale dj-opleiding moet verrijzen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.