Help! Huiveringwekkend horrorhotel opent zijn duistere deuren

28 september 2016 om 20:30
Wachten op privacy instellingen...
Omroep Brabant
Welkom in het horrorhotel
Omroep Brabant
Lekker hapje gekoeld in de koelkast
Omroep Brabant
Jeroen van der Plank kent de weg in het hotel
Omroep Brabant
Alleen kamer 13 is nog vrij
1/5 Horrorhotel met vijf sterren opent tijdelijk de deuren in Drunen
In Drunen opent donderdag een bijzonder vijfsterrenhotel tijdelijk zijn deuren. Het gaat om een griezelhotel dat de hele maand oktober open blijft om de gasten op een bijzondere manier te verwennen. Het horrorhotel is gebouwd door tien horrorfanaten, die in vier maanden een loods hebben omgebouwd tot een enorm spookhuis. Een spookhuis waar alleen kamer dertien nog beschikbaar is...
Profielfoto van Bartol Rob
Geschreven door
Bartol Rob

Het horrorhotel is volgens de bedenkers en bouwers absoluut niet te vergelijken met een spookhuis op de kermis. "Nee, totaal niet. Hier ben je veel langer binnen, het is mooier gedecoreerd en het zijn geen plastic poppen. Daarbij zit je niet in een karretje, maar moet je door het hotel annex spookhuis lopen", vertelt bedenker Jeroen van der Plank.
Kamer 13 Zoals in elk hotel worden gasten ook in het horrorhotel verwelkomd aan de receptie. Daar krijgen ze echter te horen dat alleen kamer dertien nog vrij is. Wie kamer dertien binnengaat is direct vervloekt en kan alleen nog maar dolend door de vele gangetjes op zoek naar de uitgang.
"Je komt via de badkamer van kamer dertien terecht in de hotelkeuken, het restaurant en de personeelskamer, maar je loopt ook door onze galerij waar de mooiste schilderijen hangen."
Kamertje boeken?In het horrorhotel schuilt in elk hoekje luguber gevaar, het is dan ook onzeker of alle gasten die hebben ingecheckt ook het hotel weer zullen verlaten. Een kamer boeken kan voor een klein prijsje. "De entree is eigenlijk alleen maar bedoeld om onze kosten te dekken. Als we echt verlies lijden heeft de gemeente toegezegd om dat bij te passen", zegt Van der Plank.

Wachten op privacy instellingen...