Eigenaar jaagt gewapende overvallers uit groothandel in Ossendrecht, daders op de vlucht

29 september 2016 om 13:37
nl
Aan het Putsmolentje in Ossendrecht is woensdagavond rond tien over negen een gewapende overval gepleegd op een groothandel. De eigenaar en een vriend van hem wisten de daders samen weg te jagen. Twee daders zijn later opgepakt en worden donderdag voorgeleid. Er zijn nog daders op de vlucht.
Profielfoto van Ron Vorstermans en Peter de Bekker
Geschreven door
Ron Vorstermans en Peter de Bekker

De overval vond rond negen uur plaats. De daders kwamen in meerdere auto's het terrein opgereden en hebben vermoedelijk schoten gelost. Bij het wegjagen van de daders raakte de vriend van de eigenaar lichtgewond nadat hij door een van de daders geslagen werd.
Twee daders aangehouden, andere daders nog gezochtHet is onduidelijk om hoeveel daders het precies gaat. Twee van hen zijn na de overval op de Rooseveltlaan in Bergen op Zoom aangehouden op basis van een signalement en kenteken. Het gaat om een 36-jarige man uit Rotterdam en een 38-jarige man zonder vaste verblijf- of woonplaats.
Van de overige overvallers is een summier signalement. Het gaat om mannen met een donkere huidskleur in de leeftijd van 25 tot 35 jaar. Ze zijn tussen de 1 meter 70 en 1 meter 90 lang en hebben een tenger postuur. Tijdens de overval droegen ze donkere broeken en een halflange donkergekleurde jas.
De politie is ook nog op zoek naar een tweede vluchtauto, een kleine zilvergrijze personenauto van een onbekend merk. Getuigen  of mensen met meer informatie worden verzocht contact op te nemen met de politie.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.