'Enorm balen', PSV'er Jorrit Hendrix kan weken niet voetballen door knieblessure

30 september 2016 om 16:41 • Aangepast 21 november 2020 om 07:16
nl
PSV'er Jorrit Hendrix is wekenlang uitgeschakeld door een knieblessure. Nader medisch onderzoek heeft uitgewezen dat de binnenband van de rechterknie is beschadigd bij de middenvelder, meldde PSV vrijdag.
Profielfoto van van der Meer Christel
Geschreven door
van der Meer Christel

Over een week of drie of vier ondergaat Hendrix een nieuw onderzoek en kan PSV de exacte duur van zijn afwezigheid bepalen. De international liep de blessure woensdagavond op tijdens de Champions Leaguewedstrijd tegen het Russische FK Rostov (2-2).
'Wil voetballen, niet revalideren'Hendrix reageerde gefrustreerd op de slechte tijding: "Enorm balen. Ik hoef niemand uit te leggen hoe vervelend dit is. Een voetballer wil voetballen en niet revalideren. Helaas zit er voor mij nu niets anders op dan keihard werken om nog sterker terug te komen."

Wachten op privacy instellingen...

PSV speelt zaterdag uit tegen sc Heerenveen in de competitie. Het is een treffen tussen de nummers drie en vier in de eredivisie.
PSV-trainer Phillip Cocu mist op het middenveld ook Bart Ramselaar die nog herstelt van een blessure. Het duel in Friesland komt ook voor hem te vroeg. "Ik heb goede hoop dat hij na de interlandperiode weer aansluit", aldus Cocu vrijdag.
Siem de JongDoor de afwezigheid van Hendrix en Ramselaar is er zaterdagavond op het PSV-middenveld waarschijnlijk een basisplaats voor Siem de Jong.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.