'Deze plaat zal blijven gaan tot volgende zomer', Showtek brengt nummer uit met Major Lazer

30 september 2016 om 18:41
nl
De Eindhovense Sjoerd en Wouter Janssen, beter bekend als dj-duo Showtek, hebben vrijdag een plaat uitgebracht met Major Lazer. Het nummer 'Believer' was op Radio 538 voor het eerst te horen. "Deze plaat zal blijven gaan tot aan het volgende zomerseizoen."
Profielfoto van Müller Renée
Geschreven door
Müller Renée

De gebroeders Janssen brachten al eerder een single uit met DJ Tiësto. Daarnaast werkten ze samen met David Guetta en Noisecontrollers.
LEES OOK: Showtek brengt single uit met DJ Tiësto
'Muziek is een universele taal'Twee jaar geleden zaten ze voor het eerst met Diplo van Major Lazer in de studio in Los Angeles. "We zijn fans van elkaars sound en het combineren van beide stijlen heeft echt fantastisch resultaat opgeleverd", vertellen ze. "Muziek is een universele taal die mensen dichter bij elkaar brengt en maakt geen onderscheid tussen afkomst, geloof, cultuur of huidskleur. We konden dat echt voelen in de studio en hebben geprobeerd om dat gevoel ook in onze samenwerking een plek te geven."
[tweet:https://twitter.com/SHOWTEK/status/781177933037731840]
Majoy Lazer, bestaande uit Diplo, Walshy Fire en Jillionare zijn bekend van de hit 'Leon On'. “We kwamen deze plaat tegen in de underground scene van Trinidad via een ‘creative collective’ genaamd Freetown", vertellen ze. "Van de originele Reggae-plaat hebben we een échte clubplaat kunnen maken."
Klassieke Major Lazer-soundZe wilden er een klassieke Major Lazer-sound in stoppen. "Daarbij krijgen we ondersteunen van één van onze favoriete productieteams: Showtek. We hebben uiteindelijk iets neergezet wat we niet zonder hen hadden kunnen doen. Deze plaat zal blijven gaan tot aan het volgende zomerseizoen.”
[youtube:https://youtu.be/mae1MDQj3L0]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.