Circus Herman Renz keert terug met kerstshow 'Revival'

2 oktober 2016 om 10:17
nl
Het Helmondse circus Herman Renz keert 23 december in Haarlem terug met een spectaculair kerstcircus. De show krijgt de toepasselijke naam 'Revival'.
Profielfoto van Bekker Peter de
Geschreven door
Bekker Peter de

In februari werd circus Herman Renz nog failliet verklaard, omdat er een schuld van 130.000 euro was bij de Belastingdienst. De financiële problemen ontstonden door tegenvallende bezoekersaantallen en hogere lasten.
TraditieDe Duursma Groep nam na een veiling de naam, de bedrijfsvoering en de kopstukken over zoals de kassa's, de poort en een aantal wagens. De grote tent werd overgenomen door een tentverhuurbedrijf.
"Het circus begint met een kerstshow omdat dit voor veel mensen traditioneel de periode van het jaar is om naar het circus te gaan", legt René Duursma, algemeen directeur van de Duursma Groep - dat gespecialiseerd is in evenementen - uit. Er zullen geen wilde dieren meer te zien zijn, maar wel onder meer paarden. De details van de kerstshow maakt het circus woensdag bekend.
'Sluit beter aan bij tijd'Het circus gaat in de zomer optreden in een kleinere tent bij al bestaande evenementen en is ook beschikbaar voor bedrijfsfeesten. "Hier is veel vraag naar en dit sluit ook beter aan bij deze tijd. Op deze manier zit er zeker toekomst in het circus", meent Duursma. Voor volgend najaar staat een tour met een grote tent gepland.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.