Willem II baalt van het missen van kansen tegen Feyenoord - Omroep Brabant
Video

Willem II baalt van het missen van kansen tegen Feyenoord

2 oktober 2016 om 19:07
nl
Als een ploeg dat degradatie wil voorkomen onderuit gaat tegen de koploper, kijkt niemand daar van op. Toch leeft bij Willem II de gedachte dat er tegen Feyenoord meer in had gezeten dan een 0-2 nederlaag. Feyenoord ging effectief met de kansen om. Willem II niet.
Profielfoto van Paul Post
Geschreven door
Paul Post

En dus blikten Jordens Peters en Erik Falkenburg na afloop met gemengde gevoelens terug op de wedstrijd tegen de ploeg die tot nu toe alle competitiewedstrijden gewonnen heeft.
ZIE OOK: Supporter over reling gegooid tijdens grote vechtpartij bij Willem II - Feyenoord [VIDEO]
'Betere kansen, maar nul in het mandje'Peters: "Je bent fases van de wedstrijd beter en ik denk zelfs dat wij de betere kansen hadden. Alleen zij leggen er twee in het mandje en wij nul." Ook Erik Falkenburg had het gevoel dat er meer had ingezeten.
"Gezien de ranglijst zullen mensen niet raar opkijken van deze uitslag, alleen is het wel jammer dat wij meer kansen hebben gehad dan Feyenoord. Zij hebben dat goed afgestraft en wij niet."
Vertrouwen in lijfsbehoudEn dus blijft Willem II met lege handen, terwijl het de punten om lijfsbehoud zo hard nodig heeft. Met zes punten staat de ploeg op de 16e plaats, hoewel het gat met het linkerrijtje nog steeds maar vier punten is. Nog geen reden tot paniek dus.
Peters: "Ik sta er positief in. We spelen vandaag tegen de koploper en dat verschil valt dan wel mee. We hebben drie keer tegen concurrenten gespeeld en dat werd steeds een gelijkspel. Dat waren wedstrijden die we hadden kunnen winnen. Daarom heb ik wel vertrouwen in deze ploeg."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.