Hockeymannen Oranje-Rood en Den Bosch winnen, Tilburg verliest

2 oktober 2016 om 19:30
De mannen van Oranje-Rood hebben zondag met 1-2 gewonnen uit bij Pinoké. Hiermee revancheerde de regerend landskampioen zich voor de verliespartij tegen Den Bosch van vorige week. Oranje-Rood kwam in Amstelveen al vroeg op achterstand, maar op slag van rust wist Muhammad Rizwan de stand gelijk te trekken. In de tweede helft maakte Bob de Voogd er 1-2 van.
Profielfoto van Beenen Bram
Beenen Bram

Ook de hockeyers van HC Den Bosch wisten zondag te winnen. In eigen huis werd Almere met 6-2 verslagen. Dylan Wotherspoon scoorde drie keer voor de Bosschenaren. Michael Minar,Gijs Campbell en Noud Schoenaker maakten de andere doelpunten.
TilburgTilburg kreeg koploper Bloemendaal op bezoek. De thuisploeg kwam twee keer op achterstand, maar Michiel de Leeuw en Tim Swaen brachten hun ploeg even veel keer langszij via een strafcorner. Pas in de allerlaatste minuut van de wedstrijd wist Bloemendaal de wedstrijd toch nog te winnen dankzij een doelpunt van Manu Stockbroekx. Eindstand 2-3.