Darts: Benito van de Pas ronde verder in Dublin, Jelle Klaasen uitgeschakeld

3 oktober 2016 om 10:46
nl
Benito van de Pas heeft zondagavond de tweede ronde van de World Grand Prix bereikt. De darter uit Tilburg versloeg Gerwyn Price uit Wales met speelsgemak. Het werd 2-0. Voor Jelle Klaasen is het toernooi na de eerste ronde voorbij. De Bredanaar verloor van Adrian Lewis.
Profielfoto van van Erp Joost
Geschreven door
van Erp Joost

Klaasen had de pech dat Lewis, de nummer drie van de plaatsingslijst, een goede dag had. Met name in de laatste leg speelde de Engelsman uitstekend. Vooral de dubbels liepen bij hem goed. Klaasen wist wel een leg te winnen, maar kon met een 2-1 nederlaag naar huis.
Van de Pas had heel weinig moeite met Price. De Tilburger was veel beter en het was al snel duidelijk dat hij zou winnen. In de volgende ronde, dinsdagavond, wacht voor hem Engelsman Terry Jenkins.
Van Gerwen in actieVoor Michael van Gerwen, de nummer één van de wereld, staat vanavond de eerste wedstrijd op het programma. Steve Beaton is de tegenstander van de Gemondenaar. Van Gerwen is de grote favoriet om het toernooi in het Ierse Dublin op zijn naam te schrijven.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.