VV Oosterhout krijgt van alle kanten hulp na verwoestende brand

3 oktober 2016 om 16:52
nl
VV Oosterhout wordt overspoeld met hulp na de verwoestende brand van zaterdagavond. "We ontvangen letterlijk honderden mailtjes, appjes en Facebook-berichtjes met aanbiedingen variërend van technische expertise, vergaderruimte tot handjes voor de opruimwerkzaamheden", schrijft het bestuur op de website van de voetbalclub.
Profielfoto van te Veele Robert
Geschreven door
te Veele Robert

Het terrein van de voetbalclub is deze week gesloten. De club vraagt nieuwsgierigen weg te blijven. De trainingen en alle thuiswedstrijden zijn bij de KNVB afgelast. Het bestuur probeert zoveel mogelijk thuiswedstrijden over te zetten naar uitwedstrijden.
NoodvoorzieningenOnder het motto '1 missie, 1 doel' hoopt VV Oosterhout snel de draad weer op te pakken. Zo wordt er gekeken of er noodvoorzieningen geplaatst kunnen worden, zoals een kantine-unit met toiletten en ruimte voor het wedstrijdsecretariaat.
Experts van verzekeringsmaatschappijen en ambtenaren van de gemeente zijn maandag de schade komen opnemen. "De gehele bovenetage, inclusief alle inventaris, moet als verloren worden beschouwd. Het lijkt erop dat de begane grond, inclusief onderhoudsruimte, ballenhok en verzorgingsruimte, redelijk gespaard is gebleken", aldus het bestuur.
Als het puin van de bovenverdieping is geruimd, kan beoordeeld worden of de verdiepingsvloer het heeft gehouden.
InformatiebijeenkomstEind volgende week wordt er mogelijk een informatiebijeenkomst gehouden in theater De Bussel. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.