Met je cavia of leguaan naar de bioscoop? Het kan vanavond in Eindhoven

4 oktober 2016 om 18:00
nl
Het is dierendag dus je hond, cavia, kanarie of leguaan wordt in het zonnetje gezet. Met een extra knuffel, een lekker bot of blaadje sla. Mocht je naar film willen, dan kun je je huisdier dit keer zelfs meenemen, want het Natlab in Eindhoven opent de deuren voor alle DIERbaren.
Profielfoto van Kamp Karin
Geschreven door
Kamp Karin

Speciaal op dierendag worden er twee films getoond waarbij er een grote rol is weggelegd voor een hond en een kat: Truman en Manglehorn.
Uit navraag blijkt dat het nog geen storm loopt. "Nee, we hebben nog geen aanmeldingen binnen", vertelt een woordvoerder van de bioscoop aan de Kastanjelaan. "We verwachten ook niet dat het geen grote beestenboel zal worden. DIERbaren betekent dat je viervoeter gratis mee mag, maar ook een iemand anders die je dierbaar is, zoals je geliefde, zus of vader."
Zelf snacks meenemenIn principe is ieder dier welkom, maar het is 'wel de verantwoordelijkheid van het baasje dat het dier zich netjes gedraagt'.  Wel zelf wat snacks meenemen voor je behaarde of gevederde filmmaatje, want kattenbrokjes of hondenkoekjes zijn niet te koop bij de bioscoop.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.