Gehandicapte man op driewieler blijkt niet te zijn aangereden

5 oktober 2016 om 00:56
De gehandicapte man die eind september zwaargewond raakte met zijn driewieler ergens tussen Heeswijk en Veghel, is zelf gevallen. Hij is vervolgens door meerdere mensen overeind geholpen. Dat laat de familie dinsdag weten op Facebook. De gehandicapte man kan niet praten en de familie moest er met gebaren achter komen wat er gebeurd was.
Profielfoto van van der Meer Christel
Geschreven door
van der Meer Christel

De familie dacht eerder nog dat hij gevallen of misschien aangereden was. Nu blijkt dat laatste niet het geval. "Bij het wegfietsen in de buurt van het spoorlijntje is hij te enthousiast geweest met aanzetten of sturen waardoor hij ten val is gekomen", schrijft de familie in een update op Facebook.
De man fietst graag op zijn driewieler tussen Veghel en Heeswijk. Op donderdagavond 29 september kwam hij zwaargewond thuis. Hij had een gebroken heup en gebroken ribben. Hij is inmiddels uit het ziekenhuis en het gaat een stapje beter met hem. "Zoals het er nu uitziet, gaat het helemaal goedkomen."
'Enorm veel mensen hebben geholpen'Uit zijn gebaren bleek dat hij door iemand was geholpen. De familie wilde die persoon graag bedanken. "Er waren enorm veel mensen in de buurt die hem mee overeind hebben geholpen", schrijft de familie. Op Facebook bedanken ze iedereen voor de hulp.[facebook:https://www.facebook.com/wilbert.vanmiddegaal/posts/640291566148619]

App ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...