Harddrugs en hennepkwekerij gevonden bij café in Eindhoven

5 oktober 2016 om 13:42
nl
De politie heeft dinsdagavond bij een doorzoeking van een kroeg aan de Halvemaanstraat in Eindhoven een kleine hoeveelheid harddrugs aangetroffen. Ook bleek er illegaal te worden gegokt en was er een hennepkwekerij. Bij de actie zijn drie mannen aangehouden.
Profielfoto van Brood Danny
Geschreven door
Brood Danny

In de hennepkwekerij, gevestigd in een bijbehorende garagebox, stonden 530 planten. De actie van de politie volgde op een reeks aan overlastmeldingen en klachten over het café. Ook was er informatie binnengekomen dat er mogelijk drugs zou worden verhandeld.
Bij de inval werd ook een onbekende som aan geld in beslag genomen. Een man Eindhoven en Geldrop zijn bij de actie aangehouden. Beide worden verdacht van het overtreden van de Opiumwet. Ook de 45-jarige Eindhovense eigenaar van de kroeg is meegenomen door de politie.
Ook harddrugs in huis WoenselIn verlengde van de actie werd ook een woning in de wijk Woensel doorzocht. Daar lag een aanzienlijke hoeveelheid harddrugs. De drie aangehouden verdachten zitten vast voor nader onderzoek.
De Kansspelautoriteit onderzoekt of er illegale gokactiviteiten hebben plaatsgevonden in het café. De gemeente Eindhoven bekijkt of er voldoende gronden zijn om de toko te sluiten.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.