Leven van Cuijks echtpaar net zo mysterieus als hun vermissing

5 oktober 2016 om 16:22 • Aangepast 21 november 2020 om 07:09
nl
De sinds 1989 vermiste Jan en Riet Kelders leefden een teruggetrokken bestaan. Ze woonden met hun zoon Wim in de Haagsestraat, waar hij voor hun oude dag moest zorgen. “Hij mocht eigenlijk geen vrienden of vriendinnen hebben”, aldus Alda van Uden, een nicht van het echtpaar.
Profielfoto van Elzendoorn Bart
Geschreven door
Elzendoorn Bart

LEES OOK: Waar zijn Jan en Riet? [TIJDLIJN]
Het echtpaar had een antiekzaakje. Jan handelde ook in draaiorgels en hij had ook een tijd een frietkraampje. “Jan ging vaak naar Engeland met zijn draaiorgels om historische activiteiten bij te wonen”, vertelt een buurtbewoner.

Wachten op privacy instellingen...

Slechte verhoudingenVeel meer is niet bekend over het leven van het echtpaar. Van Uden: “Wij hadden bijna geen contact met ome Jan en zijn vrouw. De rest van de broers en zussen ook niet. De onderlinge verhoudingen in de familie waren niet goed. Riet werd vaak aangewezen als de oorzaak van die problemen.”
ZIE OOK: Politie zoekt lijken langvermist echtpaar in vloer bij kapsalon
Slechte jeugdWim zou geen prettige jeugd hebben gehad. “Hij werd kort gehouden. Als er vrienden over de vloer kwamen, werden die op een bepaalde manier snel de deur uit gewerkt. Hij mocht eigenlijk geen vrienden of vriendinnen hebben”, vertelt Van Uden.
Het echtpaar zou verdwenen zijn na een slepende ruzie over de relatie van hun zoon. “Ze waren het daar niet mee eens. Hij moest voor hun oude dag zorgen”, aldus een buurtbewoner. “Ineens waren ze verdwenen. Ik heb nooit meer iets van ze gehoord. Het is altijd een mysterie gebleven.”

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.