Video

Frans Bauer laat zaal uit zijn voegen barsten bij cd-presentatie voor fans

6 oktober 2016 om 00:04
nl
Er paste niemand meer bij. Honderden fans van Frans Bauer waren woensdagmiddag naar het Van der Valk Hotel Avifauna in Alphen aan den Rijn gekomen. De volkszanger presenteerde daar zijn nieuwe cd Geluk, Hoop en Liefde aan zijn fanclub die massaal aanwezig was.
Profielfoto van Cnossen Maaike
Geschreven door
Cnossen Maaike

Frans zou rond half zes 's middags optreden, maar beklom een uur eerder het podium door de massale toestroom. Hij vroeg mensen naar achteren te schuiven en warmde zijn publiek vast op. Naar schatting waren er achthonderd tot duizend mensen. Zijn nieuwe en oude cd's vlogen als warme broodjes over de toonbank. De nieuwe cd wordt door de fans geroemd vanwege de teruggekeerde ouderwetse 'Bauersound'.
Het is de eerste keer dat de populaire zanger uit Fijnaart een speciale cd-presentatie voor zijn fans houdt. Wel zijn er vaker fandagen.
'Dansschoenen mee'Frans liet eerder op de dag weten uit te kijken naar de fanclub releaseparty. “Neem je goede humeur en dansschoentjes mee. We gaan er een onvergetelijke en gezellige middag van maken”, zei hij in een filmpje op Facebook. “We gaan even flink de bloemetjes buiten zetten met veertien liedjes van mijn nieuwe album.”

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.