Villa van Johan Vlemmix wordt reusachtig poppenhuis vol BN'ers en wereldsterren: 'Hiermee haal ik CNN'

EINDHOVEN - “Ik ga hier het grootste poppenhuis van de wereld maken.” Johan Vlemmix barst weer van de ideeën om ook in het nieuwe jaar veelvuldig het nieuws te halen. “Ik weet ook heel zeker dat ik in 2018 het nieuws ga halen van CNN.” Het nieuwste idee van Vlemmix – en al volop in uitvoering – is om zijn Eindhovense villa te bevolken met tientallen poppen die lijken op bekende wereldsterren en natuurlijk ook BN’ers.

De fascinatie voor de levensechte poppen ging pas echt los nadat Vlemmix in november de eerste zes, in China gemaakte levensechte dames, binnenkreeg. Eufemistisch omschreef hij toen dat de dames vooral bedoeld waren als ‘maatje’ voor de wat eenzamere medemens. Dat je ook seks met de poppen kunt hebben was bijzaak, zei Vlemmix. Met de zes (seks)poppen dag en nacht aan zijn tafel lagen de roddelbladen voor zijn deur en haalde Vlemmix overal het nieuws. “Ze voelen ook echt.”

Meer poppen
De zes dames krijgen de komende weken en maanden gezelschap van tientallen nieuwe exemplaren. “Er komen dertig poppen bij en dat zijn bekende wereldsterren en bekende Nederlanders”, aldus Vlemmix. “We kunnen de poppen voor 95% laten lijken op het voorbeeld. Hier in het huis komen ook Gordon te wonen en ook Patricia Paay.”

Het reusachtige poppenhuis combineert de villa van de familie Flodder met een vleugje luxe van de in de jaren tachtig populaire tv-serie Dynasty.

Zwemmen met La Paay
De levensechte poppen kunnen straks in de villa worden bezocht. Je kunt met ze zwemmen in het inpandige luxe-zwembad, een biertje pakken in een nagebouwde bruine kroeg (die ook in het echt heeft bestaan) en een filmpje pakken in de ondergrondse bioscoop. In de Brabantse feestzaal gaat Vlemmix bijeenkomsten houden over wat er allemaal mogelijk is met de poppen. “Je kunt ook met ze praten”, zegt de lolbroek annex ondernemer.

Vlemmix is hard op weg om in zijn villa een freakshow te creëren. “Beter dan Madame Tussauds en in een natuurlijke omgeving. Reken er maar op dat ik hiermee in 2018 ook het nieuws van CNN ga halen.”

 

Deel dit artikel: