Nieuwe verdachte aangehouden in zaak Tommie van den Burg

6 oktober 2016 om 17:10
nl
In het onderzoek naar de moord op Tommie van der Burg heeft de politie donderdagochtend een derde verdachte aangehouden. Het gaat om een 36-jarige man uit Liempde. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van Van der Burg, die in april 2015 werd doodgeschoten bij Hotel Van der Valk in Eindhoven.
Profielfoto van Seunis Rebecca
Geschreven door
Seunis Rebecca

De nu aangehouden man wordt ook verdacht van betrokkenheid bij de mishandeling van Tommie van der Burg in 2014. In die zaak werden dinsdag al een 64-jarige man uit Best en een man van 36 uit Oirschot opgepakt. Zij waren bekenden van het slachtoffer en van de politie.
Zelf gemeldDe 36-jarige man uit Liempde zou eigenlijk dinsdag worden aangehouden, maar werd niet gelokaliseerd. Op aandringen van de recherche meldde hij zich donderdagochtend op het politiebureau in Eindhoven, waar hij rond tien uur werd aangehouden.
In het moordonderzoek hield de politie afgelopen mei al een 44-jarige man en een vrouw van 37 uit Eindhoven aan. Zij zitten nog altijd vast. De Eindhovenaar wordt ook verdacht van betrokkenheid bij de mishandeling.
De donderdag aangehouden verdachte wordt, net als de mannen uit Best en Oirschot, vrijdag voorgeleid aan de rechter-commissaris. Nieuwe arrestaties worden niet uitgesloten.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.