Bedrijfsleidster kapsalon Cuijk opgelucht dat er niets is gevonden

7 oktober 2016 om 13:38
nl
De politie deed naar aanleiding van de vermissing van het echtpaar Jan en Riet Kelders de afgelopen dagen onderzoek in een kapsalon in Cuijk. Volgens de bedrijfsleidster was het onderzoek toegespitst op de smeerput in het pand. Ze is opgelucht dat er niets is gevonden, al had ze voor de betrokkenen wel duidelijkheid gewild.
Profielfoto van Müller Renée
Geschreven door
Müller Renée

De put is opengebroken, volgens de bedrijfsleidster kwam er veel puin uit. De put is nu afgedekt met een plank, de politie sluit niet uit dat ze in de toekomst op dezelfde plek verder gaat met het onderzoek.
LEES OOK: Leven van Cuijks echtpaar net zo mysterieus als hun vermissing
Impact"Aan de ene kant ben ik blij dat er niets gevonden is, maar aan de andere kant snap ik wel dat het voor iedereen die erbij betrokken is goed is als er eindelijk een keer duidelijkheid komt”, vertelt de bedrijfsleidster. Ze is blij dat het achter de rug is. “Als er wat was gevonden had dat wel impact gehad.”
LEES OOK: Advocaat zoon vermist echtpaar: 'Mijn cliënt snapt niets van onderzoek, er is niks te vinden'
De politie is de hele donderdagochtend

bezig geweest met onderzoek. Dat was al de vierde dag in de zogeheten coldcase-zaak. De vermissingszaak werd heropend omdat er nieuwe aanwijzingen zouden zijn.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.