Deze bierdrinkende snorfietser maakte zich schuldig aan 10 verkeersovertredingen

10 oktober 2016 om 23:27
nl
De politie heeft maandag een stevig gesprek gehad met een snorfietser die in Geldrop maar liefst tien verkeersregels aan zijn laars lapte. De wegpiraat scheurde met zeventig kilometer per uur door de bebouwde kom, negeerde op een druk kruispunt een rood verkeerslicht en gooide al rijdend een leeg blik bier weg. Na controle bleek de man nog meer op zijn kerfstok te hebben.
Profielfoto van Quekel Sebastiaan
Geschreven door
Quekel Sebastiaan

De wegpiraat raakte op de Nuenenseweg in het vizier van een motoragent nadat hij gevaarlijk rijgedrag vertoonde.
Volgens de politie raasde de verdachte met hoge snelheid over het fietspad. Hij scheurde rakelings langs fietsers die zich ‘van geen kwaad bewust waren’.
Onder invloedDe motoragent vond het mooi geweest en dwong de snorfietser tot stoppen. Al snel kwamen meerdere overtredingen aan het licht. Zo was de man onder invloed van alcohol, reed hij met een valse kentekenplaat en als klap op de vuurpijl bleek zijn snorfiets opgevoerd en niet verzekerd.
Zijn brommer is door de wijkagent in beslag genomen. Tegen de bestuurder zal proces-verbaal opgemaakt worden. Op Facebook heeft de politie een opsomming gemaakt van alle overtredingen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.