Goed nieuws! U krijgt dit jaar een groter en mooier kerstpakket - Omroep Brabant

Goed nieuws! U krijgt dit jaar een groter en mooier kerstpakket

11 oktober 2016 om 21:15
Na jaren van zuinigheid van opdrachtgevers en mindere omzetten is er goed nieuws van de Brabantse-kerstpakketten leveranciers. Dit jaar krijgt u namelijk een groter en een beter gevuld kerstpakket. Uit een Omroep Brabant steekproef blijkt dat Brabantse werkgevers dit jaar heel wat meer euro's uitgeven aan uw pakket!
Profielfoto van Bartol Rob
Geschreven door
Bartol Rob

Grote leveranciers als het Veghelse Sligro met een afzet van één miljoen kerstpakketten en kleinere spelers als de Brabantse kerstpakketten specialist melden eensgezind fors hogere omzetten. "Het mag weer, het is weer uitbundiger en het mag weer stralen", zegt Gerrit Krebaum van de Brabantse kerstpakketten specialist.
Enorme toenameHet Bossche bedrijf Tintelingen Kerstpakketten, met in 2015 een afzet van 300.000 pakketten meldt bij monde van directeur Patrick Moreu een grote groei door te maken. "Zo'n toename van bestedingen als dit jaar heb ik nog nooit eerder gezien." Ook bij de Sligro in Veghel schijnt de kerstster volop. "We zijn buitengewoon tevreden".
Meer budget voor het pakketUit onze rondgang blijkt ook dat werkgevers voor het eerst in jaren meer budget hebben om te besteden. "Zo ik er nu tegenaan kijk, wordt er gemiddeld vier euro per pakket meer uitgegeven." Een ontwikkeling die ze ook merken bij de BKS. "Voor een gemiddeld pakket is de werkgever bereid zo'n veertig euro te betalen", zegt Krebaum. "Een paar jaar geleden was dat echt anders en heel wat minder."
Ook duurdere cadeausDe optimistische geluiden komen niet alleen van de bedrijven die de kerstpakketten samenstellen en leveren, maar ook van de importeurs. "Zij leveren weer aan ons en vertellen ons ook, dat het goed begint te lopen en ook dat er duurdere cadeaus worden besteld", aldus Krebaum.

App ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...