Weer ongeluk op één van de gevaarlijkste wegen van Nederland

12 oktober 2016 om 21:08
nl
Bij een ongeluk op de A59 ter hoogte van Oosterhout is woensdagmiddag een bestuurster gewond geraakt. De vrouw is met een hoofdwond naar het ziekenhuis gebracht.
Profielfoto van Triki Ferenc
Geschreven door
Triki Ferenc

Haar auto werd van achter aangereden door een andere automobilist. Hoe het nu met haar gaat, is onbekend. De bestuurder van andere auto kwam met de schrik vrij.
Beruchte wegDoor het ongeluk van woensdag stond er een file in de richting van Waalwijk. Beide voertuigen raakten door het ongeval zwaar beschadigd en zijn door een berger getakeld en afgevoerd.
Het is niet voor het eerst dat er een ongeluk op de A59 gebeurt in de buurt van knooppunt Hooipolder. De snelweg is één van de gevaarlijkste wegen van ons land.
Meldpunt onveilige verkeerssituatiesDinsdagavond besteedde het SBS6-programma 'De Gevaarlijkste wegen van Nederland' nog aandacht aan de weg. Daarom kwamen ongelukken uit het verleden van de A59 voorbij.
Omroep Brabant besteedde ook aandacht aan onveilige verkeerssituaties. Dankzij het meldpunt namen tientallen gemeenten maatregelen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.