Killerclowns niet welkom op Halloweenfeest in Oss

13 oktober 2016 om 20:20
nl
Heksen, skeletten en allerlei andere griezelfiguren lopen tijdens de speciale Halloweenweek door het centrum van Oss, maar zogenoemde killerclowns zijn niet welkom op het evenement.
Profielfoto van Elzendoorn Bart
Geschreven door
Elzendoorn Bart

"We hebben een familieprogramma met activiteiten als speurtochten en trick-or-treat. Dat wil je niet laten verstoren door zo'n negatieve ontwikkeling", vertelt een woordvoerder van de stichting die het organiseert.
AlternatievenNormaal gesproken zijn enge clowns vaste prik op Halloween-feestjes. "Maar er zijn genoeg andere kostuums", vindt de zegsman. Het besluit is genomen vanwege de berichten over enge clowns die mensen op straat lastiggevallen. Ook in Oss gebeurde dat. Als toch horrorclowns worden gesignaleerd, wordt de politie ingelicht.
ZIE OOK: Politie Oss waarschuwt: 'Gooi adresgegevens killerclown niet op internet'
De Halloweenweek wordt van 24 tot en met 30 oktober gehouden. Los van de activiteiten voor kinderen dossen winkeliers hun etalages uit in Halloween-stijl. Op straat treden artiesten op in griezelkostuums.
Killerclown in BoxtelOndertussen is in Boxtel ook een killerclown gesignaleerd. De politie van Boxtel laat op Facebook weten gepaste maatregelen te nemen als de clown zich opnieuw laat zien.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.