Zondag wordt het gewoon weer 20 graden!

14 oktober 2016 om 09:48
nl
Het belooft zondag een prachtige herfstdag te worden met veel zon. De temperatuur tikt in onze provincie volgens weerman Tom van der Spek van Meteogroup de twintig graden weer aan. We laten de straffe oostelijke wind die vrijdag en de afgelopen dagen nog het weer bepaalde, in elk geval voor even, achter ons.
Profielfoto van Kagie Sandra
Geschreven door
Kagie Sandra

Zondag en ook zaterdag al is er nog slechts sprake van een zwakke tot matige wind uit het zuiden. Zaterdag wordt het dan ook al heel aardig met een graad of zeventien.
Vrijdag moeten we volgens weerman Van der Spek nog even door de zure appel heen bijten. De zon laat zich vrijwel niet zien. Het blijft bij een aantal ‘zonneknipoogjes’. En 's avonds gaat het eerst in het westen van de provincie regenen.
Na het zuur komt het zoetNa het zuur komt echter het zoet in de vorm van een prachtig herfstweekend. Dat wordt genieten. Ga dus, wanneer je de kans hebt, lekker naar buiten. Zeker zondag!
Stond je misschien afgelopen dagen nog te koukleumen langs of op het sportveld. Had je de handschoenen alweer uit de kast gehaald voordat je op de fiets stapte. Je kunt ze, in elk geval voor even, opbergen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.