Grote politie-inval bij recyclingbedrijf in Oosterhout: 'Ik baal ervan dat het hek eruit is geramd'

8 januari 2018 om 22:56
nl
De politie heeft maandagavond een inval gedaan bij Van Puijfelik Recycling aan de Koopvaardijweg in Oosterhout. De politie was met zwaar materieel aanwezig, de eigenaar stomverbaasd.
Profielfoto van der Valk Tobias van, Malini Witlox
Geschreven door
der Valk Tobias van, Malini Witlox

De poort van het bedrijf werd geramd met een speciaal gepantserd voertuig. Ook waren er een helikopter en een drone aanwezig. Agenten droegen bovendien zware bewapening. Volgens een ooggetuige is minstens één persoon aangehouden.

Geen contact met politie
Het is onduidelijk waarom de politie het bedrijf is binnengevallen. Jaimy van Puijfelik, samen met zijn neef Andries van Puijfelik eigenaar van het bedrijf, laat weten dat ze geen idee hebben waarom zijn bedrijf is binnengevallen. "Ik baal ervan dat het hek eruit is geramd." Hij heeft geen contact gehad met de politie en hoorde van de inval via mensen uit de omgeving.

Ooggetuigen hebben gezien dat er iemand is aangehouden. Van Puijfelik zegt die persoon niet te kennen en zou de verdachte ook niet bij zijn bedrijf werken. Bij het recyclingbedrijf wordt dinsdag weer volop gewerkt. De politie zegt dinsdagmiddag met meer informatie te komen.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.