PSV kent nogal wat twijfelgevallen in aanloop naar Heracles en Bayern München

14 oktober 2016 om 17:12
nl
Aan het begin van een pittige reeks van zeven wedstrijden in 21 dagen is het voor Phillip Cocu nog onduidelijk over welke spelers hij de eerstkomende wedstrijd tegen Heracles Almelo kan beschikken. Locadia en Hendrix zijn geblesseerd, maar ook het meespelen van Narsingh en Isimat is twijfelachtig omdat ook zij terugkomen van een blessure. Andrés Guardado revalideert ook. Hij lijkt klaargestoomd te worden voor het Champions League-duel van woensdag bij Bayern Munchen.
Profielfoto van Post Paul
Geschreven door
Post Paul

PSV hervat de competitie na een onderbreking vanwege interlands. Daarbij verloor Jeroen Zoet zijn basisplaats weer bij Oranje, wat vooral in Eindhoven met verbazing werd ervaren. Bang dat PSV daarmee een gefrustreerde en onzekere keeper heeft teruggekregen is Cocu niet.
Mentaal sterk"Jeroen is een goeie prof en prima teruggekomen. Hij richt zich nu weer op PSV. Heeft uitstekend getraind bij het Nederlands Elftal en zich daar goed opgesteld. Jeroen is mentaal heel sterk geworden en staat bij ons heel goed te keepen."
Eerst Heracles, dan Bayern MunchenMet de uit-wedstrijd tegen Bayern Munchen in het verschiet lijkt de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo een tussendoortje. Maar PSV kan en wil zich geen misstap veroorloven.
"Er ligt zeker wel een accent op die wedstrijd, omdat we onze positie op de ranglijst in de competitie willen verbeteren. Dat kan alleen om wedstrijden te winnen. Dan kunnen we ons niet permitteren om al over deze wedstrijd heen te kijken."
Twijfelgevallen en vraagtekensMet welk team PSV dat gaat doen is dus nog onduidelijk. "Er zijn nog wel wat twijfelgevallen of vraagtekens. Daar hakken we de knoop morgen over door", aldus Cocu.. Bart Ramselaar en Luuk de Jong zijn wel weer helemaal hersteld.
De vermoedelijke opstelling van PSV tegen Heracles Almelo:  Zoet; Brenet, Schwaab, Moreno, Willems; S de Jong, Pröpper, Ramselaar; Pereiro, L de Jong, Bergwijn.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.