Frans Bauer geeft O’G3NE en Justin Bieber het nakijken

14 oktober 2016 om 20:18 • Aangepast 21 november 2020 om 06:55
nl
Frans Bauer heeft de zusjes van O’G3NE van de nummer 1 van de Album Top 100 gestoten. Zijn nieuwe album Geluk, Hoop en Liefde komt deze week op de eerste plaats binnen.
Profielfoto van Cnossen Maaike
Geschreven door
Cnossen Maaike

O'G3NE kwam vorige week bovenaan binnen met 'We Got This', maar moet de plek nu dus alweer afstaan aan hun plaatsgenoot uit Fijnaart. Het is voor de vijftiende keer dat de volkszanger de toppositie pakt. De zusjes staan inmiddels op plek zes.
‘Oude Frans is terug’Frans richt zich op zijn nieuwe cd weer meer op het levenslied. Hij is blij dat dit tot de nummer één notering leidt. “Je hoopt natuurlijk altijd dat je fans een nieuw album zullen omarmen, maar de reacties zijn echt overweldigend. Bij signeersessies komen ze in groten getale opdagen en ik ontvang alleen maar leuke berichten van mensen die blij zijn de ‘oude’ Frans weer terug te horen”, aldus de zanger.

Wachten op privacy instellingen...

Bauer geeft ook Justin Bieber het nakijken. Het tieneridool moet het doen met de tweede plaats. De Canadase zanger is weer in de lijst gestegen door zijn concerten in het GelreDome vorig weekend. De volledige top 10 ziet er als volgt uit:
Album Top 101. Frans Bauer – Geluk, hoop en liefde
2. Justin Bieber – Purpose
3. Kinderen v Kinderen 37 – Voor altijd jong!
4. Green Day – Revolution Radio
5. Broederliefde – Hard Work Pays Off 2
6. O’G3NE – We Got This
7. Shawn Mendes – Illuminate
8. Norah Jones – Day Breaks
9. Rotterdam Airlines – Gate 16
10. Alter Bridge – The Last Hero

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.