Geld buitgemaakt bij overval Domino's Pizza Breda

15 oktober 2016 om 14:01
nl
De overvallers van Domino's Pizza aan de Roeselarestraat in Breda hebben vrijdagavond geld buitgemaakt. Dat maakte de politie zaterdagochtend bekend. Hoeveel is niet bekend.
Profielfoto van Bekker Peter de
Geschreven door
Bekker Peter de

De twee overvallers kwamen de zaak iets na halfnegen binnen en bedreigden de vijf personeelsleden met een vuurwapen. Niemand raakte gewond. Er waren op dat moment geen klanten in de zaak.
Bijna aanrijdingDe overvallers namen de buit mee in een groene plastic tas van supermarkt EMTÉ. Daarna vluchtten ze richting de Stabroekstraat. Verschillende mensen zagen dit gebeuren.
Een vrachtwagenchauffeur moest vol in de remmen om een aanrijding met de overvallers te voorkomen, toen die de weg overstaken.
SignalementDe twee overvallers worden ongeveer twintig jaar oud geschat. Tijdens de overval bedekten ze hun gezicht. De ene dader droeg een blauwe gewatteerde jas en een lichtkleurige trainingsbroek. De tweede dader had een donkere jas aan met lichtkleurige mouwen. Op die mouwen loopt een donkere streep. Verder droeg hij een donkerkleurige trainingsbroek.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.