Video

'Het lukt net niet, dan moet je óók achter ons staan', Jetro Willems vraagt steun fans

16 oktober 2016 om 12:52
nl
Jetro Willems baalde zaterdagavond. Van het 1-1 gelijkspel tegen Heracles Almelo. Van de kansen die zijn ploeg kreeg, maar niet wist te benutten. Maar ook van een deel van de eigen supporters dat met fluitconcerten liet blijken geen vertrouwen meer te hebben in de titelrace van PSV.
Profielfoto van Post Paul
Geschreven door
Post Paul

"Dat het beter moet? Oké. Dat het beter kan? Oké. Dat we beter de kansen af moeten maken? Oké. Dat moet allemaal, maar gebeurt niet. Alles lukt, alleen de kansen benutten we niet en dat is net het punt waar we overheen moeten."
Want door dit gelijkspel kan PSV de concurrenten Feyenoord en Ajax verder zien uitlopen en kwam Heerenveen op de ranglijst langszij. Maar beslist is er in deze fase van de competitie nog niets, benadrukt Willems.
De twaalfde man"Het kan allemaal nog en ik vind het dan ook jammer dat veel supporters er geen vertrouwen meer in hebben en gaan fluiten", reageert de linksback. "We doen het niet expres en je kan zien dat we ons best doen. Alleen het lukt net niet. Dan moet je óók achter ons staan. Daar zijn supporters voor. Dán zijn ze de twaalfde man."
Bayern München en Arjen RobbenVierduizend van die supporters zijn er woensdag in München ook bij als PSV de loodzware Champions Leaguewedstrijd tegen Bayern München afwerkt. Willems kijkt daar naar uit. Ook omdat hij dan in het veld waarschijnlijk regelmatig Arjen Robben zal tegenkomen.
"Daar kijk ik ook naar uit. En we hebben kansen. Het wordt zeker niet makkelijk. Dat is niet realistich. Maar ik geloof er heilig in dat als je je doel verdedigt, in letterlijke zin, het zeker goed komt."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.