Graafschap-spelers krijgen een iPhone van PSV-sponsor, maar nu nog even niet

17 oktober 2016 om 09:15 • Aangepast 21 november 2020 om 06:53
nl
Telefoniebedrijf PHC uit Eindhoven houdt zich aan zijn belofte en voorziet alle spelers van De Graafschap van een nieuwe iPhone. Dankzij hun gelijkspel tegen Ajax in het afgelopen Eredivisieseizoen wist PSV uit eindelijk kampioen te worden. Het duurt alleen wel nog even totdat het bedrijf voldoende telefoons bij elkaar heeft verzameld.
Profielfoto van Rutger de Quay
Geschreven door
Rutger de Quay

Theo Voets, directeur van het bedrijf, reageert in Sportlunch op Omroep Brabant. "Het duurde allemaal wat langer dan voorzien. Iedereen weet hoe schaars nieuwe iPhones zijn, en we zagen het niet zo zitten om twintig keer op en neer te moeten naar Doetinchem. Maar, afspraak is afspraak", lacht hij.
Het bedrijf, sponsor van zowel PSV als De Graafschap, wilde de club voorzien van een extra stimulans om te winnen tegen Ajax. Ondanks dat De Graafschap 'slechts' gelijkspeelde, houdt het bedrijf zich wel aan zijn woord.

Wachten op privacy instellingen...

'Container vol iPhones voor volgende wedstrijden'Gezien het aantal wedstrijden dat zowel PSV als De Graafschap nog moeten spelen, overweegt het bedrijf 'een hele container vol iPhones' te bestellen. "De stimulans van een nieuwe iPhone bij winst werkt erg goed", zegt Voets.
Het bedrijf organiseert overigens meerdere ludieke acties rondom de voetbalclubs die het sponsort. Zo konden PSV-fans hun voicemail laten inspreken door PSV'ers, en kregen ze daarbij een uitgebreide rondleiding door het stadion.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.