Nederlagen voor HC Tilburg, Oranje-Rood en Den Bosch

16 oktober 2016 om 22:38
Het was geen succesvolle speelronde voor de hockeymannen van HC Tilburg, Oranje-Rood en Den Bosch. Alle Brabantse ploegen in de hoofdklasse van het hockey liepen tegen een nederlaag aan.
Profielfoto van Verschuren Corné
Verschuren Corné

HC Tilburg kon het tegen HGC uit Den Haag in de eerste helft nog aardig bijbenen. In de tweede helft drukten de bezoekers echter door en wisten twee keer te scoren. Tristan Algera en Jorrit Croon scoorden voor HGC.
Oranje-Rood uit Eindhoven leek in de wedstrijd tegen koploper Bloemendaal lange tijd op een gelijkspel af te stevenen. Na een snelle openingstreffer van de thuisploeg schoot Bob de Voogd uit een strafcorner de gelijkmaker voor Oranje-Rood binnen. In de slotfase scoorde Bloemendaal nog drie keer, 4-1.
De hockeyers van Den Bosch verloren in een doelpuntrijke wedstrijd van Kampong (3-5). Voor de Bosschenaren scoorden Arjen Lodewijks en Sebastien Dockier (2x).
Den Bosch staat na zes wedstrijden met twaalf punten op de derde plaats in de hoofdklasse.