Autobranden in Sint Willebrord: twee van de drie niet aangestoken

17 oktober 2016 om 12:32
nl
Bij twee van de drie autobranden dit weekend in Sint Willebrord, is geen sprake van brandstichting. Dat blijkt uit onderzoek van de brandweer en politie.
Profielfoto van te Veele Robert
Geschreven door
te Veele Robert

Vrijdagnacht gingen op een oprit van een huis aan de Emmastraat twee auto's in vlammen op. De brandweer kon voorkomen dat het vuur oversloeg op de woning.
LEES OOK: Derde auto in één weekend in vlammen op in Sint-Willebrord
Geen verband tussen brandenDe oorzaak van de brand is niet bekend, maar volgens de politie zijn er geen aanwijzingen dat het vuur is aangestoken. Dat is wel het geval bij de autobrand zondagochtend aan de Verdistraat. De politie vermoedt hierbij dat er wel sprake is van opzet.
Dit jaar zijn er in Sint Willebrord twee auto's in brand gestoken. In september brandde een auto uit in de Boterbloemstraat. De politie heeft een getuige van de brand gesproken. Volgens de recherche is er geen link tussen de twee recente branden.
Auto burgemeester in brandVolgens de politie is er ook geen verband tussen de autobranden van dit jaar en die van vorig jaar. In 2015 gingen onder meer de auto van de burgemeester en twee auto's van een buitengewoon opsporingsambtenaar in vlammen op.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.