Geen of weinig bereik met je telefoon? Dan kun jij ons helpen!

17 oktober 2016 om 13:47
nl
Waar heb je slecht of zelfs geen bereik met je mobiele telefoon? Die vraag stelden we je een week geleden. Want verbinding hebben met je netwerkbeheerder, dat is op sommige plekken zo vanzelfsprekend nog niet. Ook niet anno 2016.
Profielfoto van Brood Danny
Geschreven door
Brood Danny

De mobiele telefoon is in twintig jaar tijd veranderd van luxeproduct om mee te bellen naar een zakcomputer die bijna constant gebruikt wordt. Dat telecomproviders niet overal goede dekking verzorgen, is een ergernis voor velen.
Om nog beter in kaart te brengen waar de witte plekken zitten, vragen we je nogmaals om onze enquête in te vullen. Dat kan tot en met zondag. Samen met de NOS gaan we dan jullie reacties verwerken. Met 3.700 Brabantse inzendingen zijn er dat al een hoop. Natuurlijk mag ook jouw reactie niet ontbreken.
Klik hier om naar de enquête te gaan
Enquête Omroep Brabant wil die plekken in de provincie waar telefoons slecht of geen signaal ontvangen in kaart brengen. Bovendien willen we weten hoe jij en je provider met de problemen omgaan. Aan de hand van een enquête proberen we in kaart te brengen waar die locaties zijn, hoe gebruikers dit oplossen en hoe providers er op reageren. De vragen gaan over het bereik met je mobiele telefoon.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.