Video

Joshua Brenet: 'Wat Robben kan kunnen wij ook'

17 oktober 2016 om 18:00
nl
PSV zal woensdag in de Champions Leaguewedstrijd tegen Bayern München alles uit de kast moeten halen voor de punten. Maar verdediger Joshua Brenet heeft er nog geen slapeloze nachten van. Hij is niet bang voor de confrontatie met ex-PSV'er Arjen Robben.
Profielfoto van Müller Renée
Geschreven door
Müller Renée

De Eindhovense club staat woensdag tegen 'een van de groten'. "Ik weet waar we toe in staat zijn en dat moeten we ook neerzetten", vertelt Joshua Brenet. Volgens de verdediger is PSV absoluut niet kansloos. "We zijn tegen geen enkele club kansloos. We hebben in vorige wedstrijden tegen clubs als Atlético al laten zien dat we er gewoon kunnen staan. Ik heb er het volste vertrouwen in."
Net een beetje meer gevenVolgens Brenet is PSV een stabiel team dat zijn kwaliteit kent. "In zulke wedstrijden geven we altijd net een beetje meer, al zouden we dat met elke wedstrijd moeten doen. Maar ik denk dat zulke wedstrijden ons wel helpen."
Wil PSV overwinteren in de Champions League dan moet er een punt wordt gehaald. Al zijn drie punten nog beter. "Dat is ook ons doel. Maar iedereen weet dat Bayern geen makkelijke club is om één of zelfs drie punten van te pakken. We gaan onze uiterste best doen om dat toch te doen."
'Wat Robben kan kunnen wij ook'Brenet ziet in topspeler Arjen Robben een gezonde uitdaging. "Hoe groter de namen, hoe meer lust ik ervan krijg. Ik wil mezelf meer laten zien en we gaan ze opeten."
En dan maakt het niet uit welke kunsten Robben uit de kast trekt. "Hij komt onze jongens ook tegen en wat hij kan kunnen wij ook."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.