Inbreker vol op beeld tijdens diefstal in restaurant in Rijsbergen

17 oktober 2016 om 20:45
nl
Een inbreker die een restaurant in Rijsbergen beroofde, had waarschijnlijk geen onderzoek gedaan naar de beveiligingscamera's in het gebouw. Tijdens zijn inbraak werd hij recht in zijn gezicht gefilmd, waardoor hij duidelijk herkenbaar is.
Profielfoto van van der Meer Tom
Geschreven door
van der Meer Tom

Maandag zitten de beelden van de inbraak in Bureau Brabant. Te zien is hoe de man, met muts op zijn hoofd en zaklamp in zijn mond, het restaurant doorzoekt. Hij gaat er vandoor met een Macbook Pro.
Inbraak in TilburgIn Bureau Brabant zijn maandag ook twee dieven te zien die een huis in Tilburg bezochten. Ze waren in beeld toen zij van en naar het huis aan de Linge reden. Het gaat om een kleinere, wat dikke man en een lange dunne man.
Op de beelden komen verschillende getuigen langs. Ook is er een auto te zien, die mogelijk van de inbrekers is. De politie is op zoek naar de getuigen en mensen die de dieven of auto herkennen.
PinpasfraudeVerder toont de politie in het opsporingsprogramma beelden van drie pinpasfraudeurs. Het gaat om blonde vrouwen, die in een supermarkt in Breda pincodes afkijken.
Ze hebben een gehaaide methode. De een houdt de caissière aan de praat, terwijl de ander stiekem meekijkt hoe de klant voor hen in de rij aan het pinnen is. Het pasje wordt gestolen, waarna een derde vrouw dat bij een geldautomaat leegtrekt.
Ze maakten in en rond Breda al meerdere slachtoffers, waaronder een 83-jarige vrouw. Van haar werd 15.000 euro gestolen.  

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.