Video

PSV wil meer dan alleen maar verdedigen in München

18 oktober 2016 om 22:15 • Aangepast 21 november 2020 om 06:49
nl
PSV gaat woensdagavond in München niet alleen maar verdedigen. Dat vertelde trainer Phillip Cocu een dag voor de wedstrijd tijdens de persconferentie. “Bayern is zo goed, die vinden altijd wel een gaatje in onze verdediging.”
Profielfoto van Joost van Erp
Geschreven door
Joost van Erp

De Eindhovenaren willen in de lastige uitwedstrijd in de Champions League dus lef tonen. “We moeten de juiste strategie vinden om ook aanvallend iets te laten zien.” Volgens Cocu is zijn ploeg goed genoeg om dat te doen.
Dat vindt verdediger Daniel Schwaab ook. Hij sprak in de Allianz Arena de hoop uit dat de fans van Bayern München zich tegen hun ploeg gaan keren. Bayern won de laatste drie duels niet en dat zorgt voor een hoop chagrijn onder de aanhang van FC Hollywood.

Wachten op privacy instellingen...

Profiteren“De fans zijn ongeduldig”, sprak Schwaab. Mocht het lang 0-0 blijven, denkt de Duitser dat er mogelijkheden voor PSV liggen. “Bayern moet winnen. Als dat niet dreigt te lukken, moeten wij toeslaan.” Toch hebben de Eindhovenaren dit seizoen moeite met het maken van doelpunten. “We moeten dodelijk zijn voor de goal”, sprak de verdediger zijn hoop op betere tijden uit.

Wachten op privacy instellingen...

De kenners zijn echter eensgezind: bijna iedereen rekent op een overwinning voor Bayern, morgenavond. Bij PSV leggen ze zich bij voorbaat zeker niet neer bij een nederlaag. “We spelen deze wedstrijd met als doel er het maximale uit te halen”, sprak Cocu cryptisch.

Wachten op privacy instellingen...

Stand van zakenPSV heeft na twee speelrondes één punt gepakt in de Champions League. Bayern staat op drie punten en heeft daarmee de tweede plek in de poule in handen. PSV wil graag naar die positie, om ook na de winter in het miljoenenbal te kunnen spelen. Het duel start morgenavond om 20.45 uur.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.