PSV kansloos ten onder tegen Bayern München

20 oktober 2016 om 08:42 • Aangepast 21 november 2020 om 06:47
PSV had woensdagavond weinig tot niets in te brengen tegen Bayern München. In de Allianz Arena waren de Duitsers in de Champions Leaguewedstrijd uiteindelijk met 4-1 te sterk voor de Eindhovenaren.
Profielfoto van Eijkhout Fabian
Eijkhout Fabian

PSV werd in de eerste helft van het kastje naar de muur getikt door Bayern München. De Eindhovenaren hadden niets in te brengen, doelpunten van Thomas Müller en Joshua Kimmich brachten Bayern op een 2-0 voorsprong.
PSV-fans moesten tot de veertigste minuut wachten op het eerste schot richting doel. Het was het wachten waard, want het schot van Luciano Narsingh ging via de vingertoppen van Manuel Neuer en de binnenkant van de paal in het doel. Kort voor de 2-1 scoorde PSV ook al. Het doelpunt van Gaston Pereiro werd echter afgekeurd vanwege buitenspel.

HoopDe aansluitingstreffer bracht hoop bij PSV, dat er na de rust even echt een wedstrijd van wist te maken. Luuk de Jong en Pereiro kregen grote kansen op de 2-2, het doelpunt viel echter aan de andere kant. Na een goede actie van Arjen Robben stond Robert Lewandowski op de juiste plaats om de rebound binnen te werken.
Robben zorgde voor het slotakkoord. De voormalig PSV'er kopte de bal ongeveer vijf minuten voor het einde van de wedstrijd over doelman Zoet, die met meerdere reddingen een grotere uitslag wist te voorkomen.

LiveblogOmroep Brabant deed verslag van de wedstrijd via een liveblog.