Ruzie tussen Cornald 'Judas' Maas en Gordon gaat verder: 'Ik lach om meneer Maas'

21 oktober 2016 om 00:51 • Aangepast 21 november 2020 om 06:45
nl
Een opmerking van Cornald Maas over het RTL4-programma ‘Nooit meer naar huis’ heeft kwaad bloed gezet bij Gordon. De Songfestivalkenner uit Bergen op Zoom schrijft op Twitter dat hij het vreemd vindt dat Gordon’s show groen licht heeft gekregen van RTL 4 voor een derde seizoen.
Profielfoto van Quekel Sebastiaan
Geschreven door
Quekel Sebastiaan

Gordon is niet blij met de opmerking van de NPO-presentator en haalt snoeihard uit. "Wat is het toch heerlijk om dit soort berichten te lezen. En dat van een man die als hij mij tegenkomt me omhelst en altijd even vriendelijk is. Hoe noemen we zo iemand ook al weer? Judas toch?"
'Een blamage was het'Goor laat op zijn Facebook-pagina geen spaan heel van Maas. "Ik lach om meneer Maas met zijn geweldige presentatiekwaliteiten tijdens het Televizier-Ring Gala drie jaar terug”, schrijft hij cynisch.
“Een blamage was het. Fijn ook dat hij de keuze van Nederland denigrerend betiteld, maar zoals mijn vader altijd zei: Je wordt altijd door een strontkar overreden en nooit door een luxe wagen. Waarvan akte.”

Wachten op privacy instellingen...

RuzieHet is geen publiek geheim dat Maas en Gordon niet door één deur kunnen. De ruzie bereikte een kookpunt toen Maas tijdens het Songfestival zijn twijfels uitsprak over de deelname van De Toppers, waar Gordon destijds deel van uitmaakte.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.