Kim stelt Stenders en Ekdom voor raadsel met 'Pom... pom'

22 oktober 2016 om 14:11
nl
Kim Voermans uit Boxtel bezorgde de dj's Rob Stenders en Gerard Ekdom vrijdag hoofdbrekens. Ze had zich aangemeld voor het programma-onderdeel 'Dokter Pop' van Radio2 omdat ze het deuntje 'pom... pom' in haar hoofd had maar geen idee had van welk lied dit kwam.
Profielfoto van Bekker Peter de
Geschreven door
Bekker Peter de

"Toen ik een jaar of 12, 13 was, kreeg ik mijn eerste cd'tje", legt Kim uit. "Die heb ik helemaal grijs gedraaid en dit deuntje is altijd in mijn hoofd blijven hangen. Maar het enige dat ik daarvan nog in gedachten heb, is 'pom... pom'. Dat is alles. Ik weet nog dat het om een rapper draaide. Volgens mij met twee danseressen erbij."
'Mijn reputatie'"Ik heb een enorm probleem met jouw vraag", bekende Stenders in zijn radio-uitzending. "Je hebt me proberen in te zetten als Dokter Pop. Dat is nogal een status, dit gaat om mijn reputatie en ego. Dan wil ik je natuurlijk helpen, maar ik heb geen idee.."
Stenders riep daarom de hulp in van zijn collega Gerard Ekdom, de 'vaste' Dokter Pop. Die kwam met '2 Boys - I won't let you down', 'Double Trouble ft. Rebel MC - Street Tough' en Mr. Lee met Get Busy als opties, maar daar doelde Kim niet op. En ook 'Dum da dum' van Melodie MC bleek het niet te zijn.
"Wat een privé-service is dit", lachte Stenders daarop. "We zetten de hele radio-uitzending voor jou op stelten voor jou, Kim."  
Indee ft. GigoloUiteindelijk duurde het anderhalf uur voordat ze de oplossing hadden. "Ik heb continu geappt en gebeld met de studio", vertelt Kim zaterdag. "Ze hebben me een lijst doorgemaild, maar daar stond het niet bij. Maar in de reacties op Facebook stond het juiste antwoord er wel bij. Ik heb alle suggesties zitten beluisteren en het bleek Indee ft. Gigolo met 'Pomm Pomm'!"[YouTube:https://youtu.be/j6p_Y-xjp9A]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.